header-seo-pagina-kwaaltjes

Vrouwelijke kwaaltjes

Kwaaltjes, iedereen heeft er wel eens last van of soms wel een langere tijd. Altijd erg vervelend en totaal niet fijn. Maar ga je gelijk naar de dokter of zoek je het eerst zelf op? Tegenwoordig staat alles op het internet dus kan je ook veel informatie over jouw kwaaltje opzoeken. Maar wij kunnen jou ook zeker helpen! Onze eigen Dokter Rutger weet veel over vrouwelijk kwaaltjes en kan jou misschien wel helpen.

Soorten kwaaltjes

Er bestaan allemaal verschillende soorten kwaaltjes. De één net even wat erger dan de ander en de één net even wat vervelender dan de ander. Toch bestaat er voor elk kwaaltjes meestal wel een oplossing! Dokter Rutger bespreekt verschillende kwaaltjes in zijn eigen spreekkamer. Zo verteld hij wat je doet tegen een prikkelbare darm, haarverlies en een schimmelnagel. Maar wat nou als jij deze kwaaltjes niet hebt maar iets anders? No worries! Hij legt nog veel meer uit. Zo verteld Dokter Rutger ook waar incontinentie nou vandaan komt en wat je er tegen kunt doen, wat je moet doen als je vaginale schimmelinfectie hebt en wat je kan doen bij overbeharing. Dan is er altijd nog een kwaaltje waar elke vrouw wel over mee kan praten. De één heeft er meer last van dan de ander. Jawel, de overgang! Gelukkig weet Dokter Rutger daar ook wel raad mee. Want, wat kun je nou doen aan die klachten van de overgang? Dokter Rutger verteld het je in zijn spreekuur!

Kwaaltjes in de wachtkamer

Gelukkig ben je niet de enige met kwaaltjes, elke vrouw heeft er last van. In de wachtkamer komen vaak genoeg vrouwen met verschillende kwaaltjes. Zo is Trea geopereerd aan een baarmoederverzakking, heeft Wilma erge last van incontinentietijd en wil Sharon graag weten wat haar mankeert. Maar er zijn ook andere kwaaltjes natuurlijk. Zo vraagt Marianne zich af: ‘’kan ik iets doen tegen de symptomen van de overgang?’’ en Ellemieke had jarenlang pijn door endometriose. Maar er zijn natuurlijk niet alleen maar vervelende kwaaltjes in de wachtkamer. Zo is Marsha al 12 weken zwanger en is Elina erg nieuwsgierig naar haar kindje!

Nog meer kwaaltjes

dokter-rutger-aambeien
Last van aambeien? >>
slapeloosheid-dokter-rutger
5 tips tegen slapeloosheid >>
slechteadem_rutger
Slechte adem? >>

 

 

 

 

 

 

wintertenen
Wintertenen en winterhanden >>
stress_rutger
Wat te doen bij stress >>
zelfonderzoek
Zelfonderzoek van je borsten >>