Gezinsvlogger Christien

Christien Wynia (44) woont in Utrecht en heeft een druk leven als moeder van 4 prachtige zoons van bijna 16, 14, 11 en net 9. Ja, je leest het goed, 4 jongens! Van wie 2 pubers en 2 bijna. Ze houdt ervan mensen bij elkaar te brengen, ook in de buurt. Zo is ze actief betrokken bij het straatfeest en heeft ze een groot netwerk met inspirerende mensen om zich heen. Sporten vindt ze heerlijk: bootcampen in het park, tennissen, hardlopen of lekker lopen met de hond.

Klinkt alsof ze het allemaal goed voor elkaar heeft.. Toch stond haar leven 8 jaar geleden helemaal op zijn kop, toen haar man Sjoerd verongelukte bij een speedbootongeluk. Hij was pas 42. Christien bleef achter met 4 kleine kinderen waarvan de jongste nog geen 1 was. De plotselinge dood van haar man deed haar beseffen dat het leven zomaar afgelopen kan zijn. Dus als er nu kansen of uitdagingen voorbij komen pakt ze die met beide handen aan. Zo koos ze op haar 39e alsnog voor een carrière als model. En kreeg ze een nieuwe liefde.

En nu heeft ze een nieuwe uitdaging in haar leven: vloggen voor Libelle TV. Ze gaat vloggen over haar hectische gezinsleven met haar zoons en hoopt inspiratie te bieden aan mensen hoe ze door een donkere periode in hun leven kunnen komen.

Bekijk de vlog van Gezinsvlogger Christien