Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Corina heeft kanker en krijgt nieuwe medicijnen:
Vlogger

Corina heeft kanker en krijgt nieuwe medicijnen: “over de bijwerkingen mag ik nog niet klagen”

De Nijmeegse Corina Berendsen is 49 jaar en ongeneeslijk ziek: ze heeft eierstokkanker met uitzaaiingen. Speciaal voor Libelle TV houdt ze een videodagboek bij.

In deze vlog gaat Corina naar het ziekenhuis, om te kijken of haar nieuwe medicijnen werken. Samen met haar dokter gaat ze kijken hoe haar lichaam tot nu toe op de Palbociclib reageert. Ze lijkt zelf aardig positief te zijn, want op dit moment heeft ze weinig last van ernstige bijwerkingen. Nu de uitslag van het ziekenhuis nog!

Veel te veel vrouwen sterven aan eierstokkanker. Met haar vlog probeert Corina aandacht te vragen voor de verschrikkelijke ziekte.

Ruby and Rose
Corina heeft voor stichting Ruby and Rose ook een geweldige actie op touw gezet om meer aandacht te vragen voor eierstokkanker. Je vindt er meer informatie over op de site www.rubyandrose.nl

Ook kwam Corina met het idee voor een amulet tegen eierstokkanker. Kunstenares Dorenda Denissen heeft het uiteindelijke ontwerp gemaakt. Je kunt de bijzondere amulet bestellen via Ruby and Rose. Bestel nu dit mooie sieraad, voor jezelf, of voor een ander en steun de strijd tegen eierstokkanker.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO’S:


Afleveringen