Libelle’s Chanan had nog een paar tomaten over en maakt daar een supersnel tapasgerecht mee. Zo kun je je overgebleven eten toch nog goed gebruiken!
Alles wat je nodig hebt: brood, tomaat en knoflook. Schenk de sangria maar alvast in.
Ingrediënten:
- 4 sneetjes ciabatta
- 1,5 tomaat
- 2 teentjes knoflook
- peper en zout
Zo maak je het:
- Rooster de sneetjes brood aan allebei de kanten 5 minuten onder de grill in de oven.
- Halveer de tomaat en de teentjes knoflook.
- Smeer de sneetjes brood in met de knoflook. Je kunt naar smaak kiezen hoeveel knoflook je gebruikt.
- Wrijf de tomaat over het brood.
- Breng op smaak met peper en zout.
Nog meer lekkers op tafel? Haal de nieuwste Libelle Lekker in huis:

Bekijk ook
Montage: Marloes Erkelens