Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Zó maak je met overgebleven tomaten een supersnel tapasgerecht
Vlogger

Zó maak je met overgebleven tomaten een supersnel tapasgerecht

Libelle’s Chanan had nog een paar tomaten over en maakt daar een supersnel tapasgerecht mee. Zo kun je je overgebleven eten toch nog goed gebruiken! 

Alles wat je nodig hebt: brood, tomaat en knoflook. Schenk de sangria maar alvast in.

Ingrediënten:

  • 4 sneetjes ciabatta
  • 1,5 tomaat
  • 2 teentjes knoflook
  • peper en zout

Zo maak je het:

  1. Rooster de sneetjes brood aan allebei de kanten 5 minuten onder de grill in de oven.
  2. Halveer de tomaat en de teentjes knoflook.
  3. Smeer de sneetjes brood in met de knoflook. Je kunt naar smaak kiezen hoeveel knoflook je gebruikt.
  4. Wrijf de tomaat over het brood.
  5. Breng op smaak met peper en zout.

Nog meer lekkers op tafel? Haal de nieuwste Libelle Lekker in huis:

Libelle Lekker
Libelle Lekker
€ 4.99
Bestel hier

Montage: Marloes Erkelens


Afleveringen

Ontdek ook deze series