Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Zo maak je een lekkere wrappizza met de kliekjes die je nog in huis hebt
Vlogger

Zo maak je een lekkere wrappizza met de kliekjes die je nog in huis hebt

Libelle’s Chanan had na het maken van een Mexicaans recept nog paprika, ui en wraps over. Zonde om weg te gooien! Op deze manier maak je daar in een handomdraai een lekkere pizza van.

Wraps kun je ook heel goed gebruiken als pizzabodem. Beleg met groenten die je nog in huis hebt en maak af met wat geraspte kaas.

Wat heb je nodig:
1/2 paprika
1 ui
1 klein blikje tomatenpuree
evt. 2 tl pesto
2 (of meer) wraps
geraspte kaas

Zo doe je dat:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de paprika in reepjes en de ui in halve ringen.
  • Meng de tomatenpuree met de pesto.
  • Smeer de wraps in met de tomatensaus.
  • Verdeel de paprika en de ui erover en bestrooi met de geraspte kaas.
  • Bak de wraps 9 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Toe aan meer inspiratie voor in de keuken? Vind het in de nieuwste Libelle Lekker: 

Libelle Lekker
Libelle Lekker
€ 4.99
Bestel hier

Montage: Marloes Erkelens


Afleveringen

Ontdek ook deze series