Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Wat gebeurde er nu echt met vlogger Christien bij Mandemakers Keukens?
Vlogger

Wat gebeurde er nu echt met vlogger Christien bij Mandemakers Keukens?

Gisteren ging een video van onze eigen Libelle TV-vlogger Christien viraal. In de video (klik hier om ‘m te zien) zie je hoe Christien wordt aangevallen door een medewerker van Mandemakers Keukens in Woerden. Het filmpje eindigt met Christien die achterna wordt gezeten door de agressieve medewerker terwijl ze om hulp roept op een parkeerterrein. Maar wát is er nu precies aan de hand?

We zien een hevig geëmotioneerde Christien in de auto op weg naar de keukenboer. In december heeft ze zich onder druk een nieuwe keuken aan laten praten. Het hele gebeuren zit haar niet lekker, en na het zien van de talkshow van Eva Jinek waarin andere gedupeerden van Mandemakers een actie tegen de keukenboer voeren, wil ze nu echt verhaal gaan halen. De keuken zelf wil ze annuleren.

Wat volgt is als een zenuwslopende scène uit een thriller. Een aanval op Christien. Een achtervolging. Schokkende camerabeelden en Christien die ‘help! help!’ roept. Het is alsof je naar een aflevering van CSI kijkt. Maar dan met onze eigen Christien, vlogger en moeder van vier zonen. Ze belt de politie na het incident – en die komen inderdaad ook langs, maar doet geen aangifte.

Thuis in haar stoel vertelt ze over de wervelstorm waarin ze terechtkomt nadat haar video viraal gaat. Kranten, televisieprogramma’s, iedereen wil haar spreken. Maar ook veel steun van mensen die haar video zagen en net zo geschokt waren. “Ik ging er echt naartoe met het idee: we komen er wel uit. En uiteindelijk werd het gewoon een ordinaire vechtpartij.” Kijk mee naar haar emotionele verslag.

Weten hoe het afliep? Bekijk hier Christiens verslag van haar gesprek met Meneer Mandemakers himself.


Afleveringen

Ontdek ook deze series