Bekijk deze video via de Libelle TV app

 'Over Eva'-acteurs herenigd tijdens de première van musical 'De Marathon'
Vlogger

‘Over Eva’-acteurs herenigd tijdens de première van musical ‘De Marathon’

Acteur Kees Boot, te zien in onze Libelle TV-serie ‘Over Eva’, speelt één van de hoofdrollen in de hartverwarmende musical ‘De Marathon’ (theaterversie van de Nederlandse filmhit). Fem verheugt zich dus extra op deze avond: want niet alleen gaat ze haar oud-collega bewonderen, ze neemt ook nog eens ‘Over Eva’-actrice Elle van Rijn mee. Dat wordt dus een hysterisch/vrolijk weerzien! En oja, tip van Fem: ga naar de voorstelling van De Marathon, dan kan je de billen – gehuld in een kort trainingsbroekje – van Kees Boot bewonderen ;).

Voor wie of wat zou jij een marathon willen lopen? Degene met het origineelste antwoord krijgt hoogstpersoonlijk van mister Kees Boot himself twee kaarten voor De Marathon.

Dus: deel de vlog van Fem op je Facebook-pagina en laat in een reactie onder het bericht op Facebook weten voor wie of wat jij een marathon zou willen lopen. We maken donderdag 25 mei de winnaar bekend. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Zie hier de spelvoorwaarden van Sanoma.

Kijk hier voor de speellijst.

BEKIJK OOK:

Over de Libelle-vloggers
Onze vloggers zijn bijzonder. Het zijn echte mensen met persoonlijke verhalen. Neem een kijkje in het leven van een dokter, boswachter, mode-expert, tuinier, reisjournalist en visagist en laat je inspireren door hun tips, tricks, avonturen en verhalen.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.


Afleveringen

Ontdek ook deze series