Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Fem mag 2 kaarten weggeven voor (sprookjes)musical Into the Woods!
Vlogger

Fem mag 2 kaarten weggeven voor (sprookjes)musical Into the Woods!

Wil je kans maken op 2 vrijkaarten voor de musical Into the Woods? Like @LibelleTV, deel deze vlog van Fem en laat in een reactie onder haar vlog weten waarom en met wie jij heel graag naar Into the Woods wil.

Een sprookjesmusical voor volwassenen… Hmm, is dat leuk? Als we Fem moeten geloven is het niet gewoon leuk, maar fan-tas-tisch! Onze enthousiaste cultuurvlogger bezoekt deze week de bijzondere voorstelling Into the Woods, met een geweldig ensemble bestaande uit Paul Groot, Elise Schaap, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Guido Spek, René van Kooten én een 15-koppig orkest.

Into the Woods heeft zich al sinds de première in 1987 met talloze productie wereldwijd bewezen als succesvolle klassieker. Fem popelt dan ook om de voorstelling te gaan bekijken én om te zien hoe haar vriendin actrice Elise Schaap vol overgave in de huid kruipt van roodkapje.

Wat is het verhaal? In het kort: om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en diens kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze de onwaarschijnlijke spil te vormen in de beroemde sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak.

Fem zit in het tweede deel – na de pauze – met een brok in haar keel: “Het is een ongelooflijk mooie, indrukwekkende voorstelling. Met een lach en een traan. Gaat dat zien!”

De voorstelling ‘Into the woods!’ is nog t/m 15 mei te zien in de Nederlandse theaters.
Ga naar de website voor de speellijst en boek je kaarten: http://intothewoods.nu

BEKIJK OOK:

De winnaars worden 28 april bekend gemaakt en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Bekijk meer over musical

Afleveringen

Ontdek ook deze series