Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Fem doet lekker cultureel bij The Bodyguard
Vlogger

Fem doet lekker cultureel bij The Bodyguard

Fem Petraeus, beter bekend als Karin in onze dagelijkse dramaserie Over Eva, acteert, presenteert én is moeder. Een bezig bijtje dus. Maar bovenal gaat haar hart sneller kloppen van alles wat te maken heeft met… cultuur! Als het éven kan geeft ze haar ogen de kost in musea of nestelt ze zich in het rode pluche van theaterstoelen.

In de eerste aflevering gaat onze kersverse cultuurvlogger naar de met prijzen overladen musical The Bodyguard. De voorstelling is gebaseerd op de filmklassieker uit 1992 met Whitney Houston en Kevin Costner. Het verhaal: superster Rachel Marron (in Nederland gespeeld door Romy Monteiro, bekend van The Voice of Holland) heeft een stalker, dus krijgt ze een aantrekkelijke bodyguard (Mark van Eeuwen of Dave Mantel) om haar te beschermen.

Fem was als tiener fan van de film. Vroeger draaide ze op haar kamertje het album van Whitney grijs – en ze was er heilig van overtuigd dat de sexy Coster smoorverliefd op haar was. Het wordt dus een avond vol nostalgie!

Stiekem is Fem nog wel het meest benieuwd naar de welbekende uithaal: ‘And I will always looohoove you-ou-ou.’ Zal Romy Monteiro de hoge noten halen…?

Tip: Wie na haar vlog meteen naar de musical wil heeft geluk: met Libelle kan je met korting naar het theater. We hebben nog kaarten voor The Bodyguard!

BEKIJK OOK:

Bekijk meer over musical

Afleveringen

Ontdek ook deze series