Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Cultuurvlogger Fem bezoekt musical 'Hair'
Vlogger

Cultuurvlogger Fem bezoekt musical ‘Hair’

Musical Hair speelt zich af in de seventies: de tijd van flower power, fantastisch lang haar en vrije liefde. Maar een ander onderwerp uit het tijdperk is minder vrolijk… de Vietnamoorlog. Al deze facetten van de jaren ’70 worden uniek belicht in Hair.

Fascinatie
Geen wonder dat Fem in haar nieuwe aflevering van Fem doet cultureel in het rode pluche zakt bij dit zang- en dansspektakel. Dit keer is ze trouwens niet alleen, maar met haar goede vriendin Ilse. En ze hebben iets met elkaar gemeen: hun fascinatie voor acteur William Spaaij.

Onderbroek
De hele show lang zijn ze in de ban van de knappe hoofdrolspeler. Zodra het pauze is slaan ze hun slag en pakken zijn onderbroek van het podium (!). Als het duo vervolgens nog een kijkje achter de schermen neemt en een onderonsje heeft met actrice Anouk Maas, vangen ze nog een glimp op van de schaarsgeklede Spaaij…

Een Fem doet cultureel om niet te missen dus.

Zelf ook een boxershort ontvreemden? Koop hier je kaarten voor ‘Hair’ via de Musical & Theater Club van Libelle en krijg een gratis rang-upgrade!

Dagblad Trouw noemde de musical een ‘visueel spektakel’. De cast bestaat o.a. uit acteurs Anouk Maas, Rafaëlla Paton, Tommie Christiaan, Jeffrey Italiaander, Lisanne Schut, Juneoer Mers & William Spaaij.

BEKIJK OOK

 


Afleveringen

Ontdek ook deze series