header-seo-sport

Sporten

Sporten, voor de één heerlijk om te doen en voor de ander toch altijd lastig om te beginnen. Sporten is natuurlijk wel erg belangrijk om te doen. Het is goed voor je gezondheid, fysiek en mentaal. Het is namelijk altijd lekker om even na een drukke dag te gaan sporten om je hoofd leeg te maken. Of gezellig met een vriendin een stukje hardlopen of wandelen! Maar voordat je begint moet je wel eerst een goede warming-up uitvoeren. Sportvlogger Lot heeft hele goede en makkelijke oefeningen, gewoon in en rondom het huis!

Train je buikspieren

Een strakke buik wil iedereen wel. Maar toch is het altijd lastig om een strakke buik te krijgen en om die vooral te blijven houden! Onze enige echte Sportvlogger Lot weet wel wat tips om die mooie strakke buik te creëren en natuurlijk die sterke buikspieren. Zo weet Lot simpele oefeningen voor een platte buik. Doe deze een paar keer in de week en je zult zeker wel resultaat zien! Maar je moet er wel opletten dat je de oefeningen goed uitvoert. Want wat nou als je klachten krijgt omdat je de oefeningen op de verkeerde manier uitvoert? Gelukkig is Lot op alles voorbereidt en legt ze je in een korte video de do’s en don’ts uit van buikspieroefeningen. Altijd handig om te weten!

Nog meer sporten

Nu je je buikspieren hebt getraind wil je natuurlijk ook andere spieren trainen. Lot is van alle markten thuis en heeft ook handige oefeningen voor je billen en benen! Zo laat Lot zien welke oefeningen goed zijn voor strakke billen en benen . Hier heeft Lot natuurlijk ook tips voor om deze oefeningen zo goed mogelijk te doen met haar do’s en don’ts voor je billen en benen! Maar heb je geen zin om te sporten maar meer zin om even lekker tv te kijken? Niet getreurd! Lot heeft ook goede sportoefeningen voor tijdens de reclames. Of zit je net lekker in de tuin? Deze oefeningen zijn perfect voor tijdens het relaxen in de tuin! Of toevallig net aan het koken? Geen smoesjes want deze eenvoudige oefeningen doe je gewoon tijdens het koken!

Sport tips

core-oefeningen_lot
Core stability oefeningen >>
lot-trap
Makkelijke trap oefeningen >>
sporten-terwijl-je-zit
Sporten terwijl je zit >>

 

 

 

 

 

core-oefening1
Zo creëer je ijzersterke core >>
sportvlogger-lot_rugspieren
Versterk je rugspieren >>
fit-blijven
Fit blijven >>