Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Tegen wie wil jij zeggen dat je hem of haar zo waardeert?
Waarderen geeft energie

Tegen wie wil jij zeggen dat je hem of haar zo waardeert?

Lieve mensen om je heen zijn goud waard. Libelle’s producer Lieke Vromans verraste haar beste vriend. “Zonder hem zou ik niet zijn waar ik nu ben. Hij is een vriend voor het leven.” 

Libelle met samen Nuon

Dat je vriend maar twee woorden nodig heeft om je te komen helpen met je verhuizing. Of dat je bij je vriendin mag uithuilen als het thuis even niet lekker loopt. Met weinig woorden een rots in de branding zijn: zonder vriendschap zou het leven stukken minder leuk zijn. Spreek jij dat weleens hardop uit?

Waarderingsonderzoek
Uit het Nationaal Waarderingsonderzoek dat Nuon onlangs uitvoerde onder ruim duizend Nederlanders, bleek dat 80% liever een compliment dan een cadeautje krijgt van hun partner. Maar liefst 41% ervaart weleens te weinig waardering, maar nog veel meer mensen (58%) vindt dat ze zelf ook weleens een compliment mogen geven. Hoe belangrijk dat is, blijkt wel uit het feit dat 80% geen vertrouwen heeft in een relatie zonder waardering voor elkaar. Zonder waardering voelen mensen zich teleurgesteld (50%), onzeker (34%) en zelfs onverschillig (23%). Nuon voerde dit onderzoek uit omdat ze het belangrijk vinden dat klanten zich door hen gewaardeerd voelen. Want dat wil iedereen: als partner, vriend, maar ook als klant van Nuon. Door goed naar elkaar te luisteren, begrijp je dat echte waardering niet vanzelfsprekend is. Kijk voor meer informatie op de website van Nuon.

De redactie van Libelle ging op pad om anderen in het zonnetje te zetten. Wie zou jij wel eens willen verrassen met jou onverdeelde tijd en aandacht?


Afleveringen

Ontdek ook deze series