Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle TV op bezoek bij de politieacademie, en déze koninklijke gast is er ook!
Vraag het de expert

Libelle TV op bezoek bij de politieacademie, en déze koninklijke gast is er ook!

De nieuwste Libelle staat hélemaal in het teken van de Nederlandse politie. Sterker nog: maar liefst acht agentes draaiden een dagje mee op de Libelle-redactie. Vrouwen zoals wij allemaal.

Libelle TV mocht – speciaal voor het grote politienummer – in ruil een dagje meelopen bij een heuse politieacademie. In deze video ontdek je hoe deze bijzondere dag verliep én welk bijzonder koninklijk bezoek óók aanwezig was.

 

Er ligt deze week een heel speciale Libelle in de winkel en op de mat: een nummer geheel in het teken van de politie. Zeven politievrouwen dachten mee over de invulling en dat leidde tot een prachtige ‘blauwe’ Libelle. We spreken Nederlands bekendste politie-agent Ellie Lust, die op een kruispunt staat: gaat ze verder met televisie of blijft ze bij de politie? Ook vertellen politievrouwen over hun vaak heftige werk en hoe hen dat privé beïnvloedt. Daarnaast is onder ruim 1000 lezeressen een Veiligheids-enquête gehouden. Dat leverde opvallende uitkomsten op. Zo doet 21% ’s avonds nooit de deur open en pint 41% na 8 uur ’s avonds geen geld meer. Vanaf nu in de winkel!

 

BEKIJK OOK:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Afleveringen

Ontdek ook deze series