Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Stylist Lonneke Nooteboom deelt haar 3 beste outfit-tips
Vraag het de expert

Stylist Lonneke Nooteboom deelt haar 3 beste outfit-tips

Stylist Lonneke Nooteboom deelt haar 3 beste stylingtips. Dan heb je nooit meer een kast vol kleren, maar niks om aan te trekken. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

15 april, de dag van de lancering van Style Your Life! 😍 Eigenlijk had ik samen met mijn dierbare vrienden en familie genoten van een feestje, gehuld in deze speciaal voor mij ontworpen droomjurk van @sageandivyofficial maar helaas liep het allemaal anders… Maar… feest is het zeker want vandaag ligt mijn boekenbaby in de winkels en hopelijk ook op jullie deurmat! Het voelde gisteren zo raar maar ook zo emotioneel en bijna onwerkelijk toen ik mijn boek voor het eerst uitpakte en kon doorbladeren… Dit boek, waar ik met heel mijn hart aan heb gewerkt, dit boek waarin ik heel openhartig over mijn leven ben en gewoon zó spannend vindt dat jullie het nu ook zullen lezen.. dit boek waarmee ik hoop dat ik vele vragen zal beantwoorden, dit boek dat jou helpt aan de fijnste kledingkast en mooiste outfits.. dit boek vol met tips en tricks, dit boek over mijn liefdes, mijn angsten, mijn trots… dit boek dat hopelijk inspireert en aanmoedigt om je droom te leven, eindelijk te gaan doen wat je altijd al wilde doen, dit boek om vanaf morgen de mooiste en leukste versie van jezelf te zijn.. want jij.. wie je ook bent.. JIJ MAG ER ZIJN! ❤️ Geniet en laat vooral weten als Style Your Life in jouw handen ligt, deel dit en tag @lonnekenooteboom hieronder én op stories zodat ik de komende tijd mee kan genieten! Dank jullie wel voor jullie enthousiasme, vertrouwen en het kopen van mijn boek. Het voelt een beetje naakt, want vanaf vandaag is het echt… en ik ben daar súper zenuwachtig voor, maar ook mega trots! Want ik heb het (hoe eng ik dit ook vindt) WEL gedaan! Zonder jullie lieve trouwe volgers, was dit boek er niet. Jullie zijn kanjers! #DDAY #styleyourlife 📸 @jipnooteboom

Een bericht gedeeld door Lonneke Nooteboom (@lonnekenooteboom) op

Het boek ‘Style your life’ van Lonneke Nooteboom ligt binnenkort in de winkel. Het is een combinatie van een stijlgids en een motivatiehandboek. Ze vertelt over het najagen van haar droom, geeft een inkijkje in haar leven en deelt natuurlijk ook stylingtips. 

Style your Life
Style your Life
€ 24.99
Bestel hier

Beeld: iStock
Montage: Esmee van Zon & Amber van Oost

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bekijk meer over kledingmode

Afleveringen

Ontdek ook deze series