Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Marlou van Rhijn:
Wanneer heb je voor het laatst...

Marlou van Rhijn: “Ik heb gisteren nog gelogen tegen mijn coach”

Humberto Tan heeft voor het jubileumnummer (Libelle 16-17) 6 inspirerende vrouwen gefotografeerd, waaronder topsporter Marlou van Rhijn. Sinds haar gouden en zilveren medailles op de Paralympics in 2012 is ze ook bekend onder de naam Blade Babe, vanwege de blades waarop zij rent, omdat ze geen onderbenen heeft. In deze video vertelt Marlou wanneer zij voor het laatst heeft gelogen, een compliment ontving en nog veel meer.

Wil je meer weten over Marlou? Lees het gehele interview in de extra dikke Libelle 16-17 die vanaf donderdag 11 april in de winkel ligt. Libelle TV geeft nu alvast een een kijkje achter de schermen weg.

HET JUBILEUMNUMMER:
Naast het Grote Jubileum onderzoek zijn voor dit nummer 3 generaties Libelle-lezeressen uit het hele land gefotografeerd en geportretteerd door 3 generaties top-fotografen, met o.a. Katja Schuurman (44) met haar moeder Sonja (70) en dochter Sammie (8) * Feesttaarten van experts, om zelf te maken, met recepten van o.a. Yvette van Boven en Rutger, Menno & Janny van Heel Holland Bakt * Interviews met 5 powervrouwen, gefotografeerd door Humberto Tan * In samenwerking met TUI geeft Libelle 10 droomreizen weg * Met Libelle Deelt Uit geven we voor € 60.000 aan prijzen weg.

BEKIJK OOK

 

Credits
Interview: Liddie Austin. Fotografie: Humberto Tan. Styling: Liselotte Admiraal. Visagie: Severine van Donkelaar. Locatie: Parc Broekhuizen & Grace Locations.

 

In het format Wanneer heb je voor het laatst… worden allerlei bekendheden van binnen- en buitenland aan de tand gevoeld. Hierdoor leer je de geïnterviewde grootheden van een hele andere kant kennen.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bekijk meer over BN'ers

Afleveringen