Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Deze wrap-pizza met pompoen deel je liever niet met de rest
Vet Lekker

Deze wrap-pizza met pompoen deel je liever niet met de rest

Zelf pizza bakken is helemaal niet moeilijk. Deze wrap-pizza met pompoen zet je in mum van tijd op tafel. En lékker dat-ie is!

Ingrediënten:
Voor 2 pizza’s

  • 300 gram pompoenblokjes
  • 1 rode ui
  • 2 volkoren wraps
  • 50 gram feta
  • handje rucola
  • 8 cherrytomaatjes

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de pompoenblokjes in 15-20 minuten gaar.
  3. Snijd ondertussen de rode ui in dunne ringen. Verhit een scheut olie in de koekenpan en karamelliseer de rode ui hierin (dit duurt zo’n 10-15 minuten).
  4. Giet de pompoenblokjes af en prak ze met een vork tot puree. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Verdeel het pompoenmengsel over de wraps, gevolgd door de rode ui en de feta.
  6. Bak de pizza’s in zo’n 5 minuten af in de oven. Snijd ondertussen de cherrytomaatjes in partjes verdeel over de pizza’s.
  7. Verdeel tenslotte de rucola over de pizza’s en serveer direct.

Eet smakelijk!

Zin in nog meer lekkers? De nieuwe Libelle Lekker is er weer!

Libelle Lekker No. 10
Libelle Lekker No. 10
€ 4.99
Bestel nu

Gerechten waarvan het water je in de mond loopt, dát zijn de video’s van Vet Lekker. Maar ook makkelijk te maken en passend bij elke lekkerbek!

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bekijk meer over bakkenkoken

Afleveringen