Deze overheerlijke pizzabagel kun je helemaal naar eigen smaak maken. Een superlekkere hartige borrelhap die het goed doet op ieder feestje!
Heb jij de nieuwste Libelle Lekker al?
Ingrediënten:
- 2 tubes vers brooddeeg (Danerolles petits pains)
- 250 ml pizzasaus
- 75 gram geraspte mozzarella
- 50 gram mini pepperoni
- Tulbandvorm
Bereiden:
1. Verwarm de oven voor op 175 graden
2. Spray de tulbandvorm in met bakspray en leg het brooddeeg erin en maak de losse stukken aan elkaar vast zodat het een ring wordt.
3. Bak goudbruin in ongeveer 30 tot 45 minuten. Laat 5 minuten afkoelen en haal dan uit de vorm en leg op een rooster om compleet af te laten koelen.
4. Als het brood afgekoeld is, halveer in de lengte.
5. Smeer beide helften in met en laag pizzasaus. Strooi er mozzarella en pepperoni over en eindig met oregano naar smaak.
6. Bak ongeveer 15 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is en de pepperoni knapperig.
7. Snijd in stukjes en serveer. Bon appétit!
BEKIJK OOK:
- Deze boterige knoflookgarnalen kunnen als borrelsnack én als snelle maaltijd
- Oven te klein voor 2 pizza’s? Zo passen ze er tóch tegelijk in
- Deze kleurrijke borrelhap doet het goed op ieder feestje
Gerechten waarvan het water je in de mond loopt, dát zijn de video’s van Vet Lekker. Maar ook makkelijk te maken en passend bij elke lekkerbek!
De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!