Een vervelende maandag, een brakke dag, een ontspannen vrijdagavond. Met of zonder vrienden. Heel veel trek, of een beetje. Het is áltijd een goed moment voor een zelfgemaakte – en gedraaide – hamburger. Met veel of weinig toppings. Met wel of geen kaas. You name it, je kunt alle kanten op. Wij hebben een superlekkere tip voor je, waarbij je het binnenste van de hamburger met iets wel heel speciaals vult… Mozzarella!
En in de zomer is zo’n hamburger nóg lekkerder als je hem grillt op de barbecue.
BEKIJK OOK:
- Sonja Bakker: “Lijnen en feestjes, het kan met deze Amerikaanse hamburger”
- Zó voorkom je een halfgaar gebakken hamburger
- Dit is de truc voor de lekkerste, smeuïgste tosti ooit
Gerechten waarvan het water je in de mond loopt, dát zijn de video’s van Vet Lekker. Maar ook makkelijk te maken en passend bij elke lekkerbek!
De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!