Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Smeuïg, zacht en romig van smaak: deze brunchrol met zalm
Vet Lekker

Smeuïg, zacht en romig van smaak: deze brunchrol met zalm

Om van te watertanden: deze zalmrol voor bij de brunch, lunch of het avondeten is smeuïg, zacht en romig van smaak. Je hebt het ook nog eens zó op tafel staan.

Meer recepten voor heerlijke hapjes vind je in de nieuwste Libelle Lekker

Benodigheden voor 6 personen:

  • 2 bosuitjes
  • 6 eieren
  • Scheutje melk
  • 80 gr Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
  • Sap van ½ citroen
  • 10 sprietjes bieslook
  • 75 gr zalmsnippers
  • Flinke handvol rucola
  • Zeezout
  • Peper

Bereidingswijze:

  1. Snijd de bosuitjes in dunne plakjes.
  2. Klop de eieren los met de melk en roer de bosuitjes erdoor. Breng op smaak met peper en zeezout.
  3. Verhit een klontje boter in een grote koekenpan en schenk hier het eiermengsel in. Laat de omelet op medium vuur gaar worden.
  4. Roer de Boursin los met het citroensap.
  5. Hak de bieslook fijn en roer deze samen met de zalmsnippers en een snufje peper door de Boursin.
  6. Als de omelet klaar is, laat je deze iets afkoelen op een plank. Besmeer daarna volledig met het Boursin-zalmmengsel en verdeel er de rucola over.
  7. Rol de omelet voorzichtig op en snijd hem in plakken.

BEKIJK OOK:

Gerechten waarvan het water je in de mond loopt, dát zijn de video’s van Vet Lekker. Maar ook makkelijk te maken en passend bij elke lekkerbek!

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bekijk meer over bakkenvoeding

Afleveringen