Een borrel zonder snack is als Lee Towers zonder bril. Er klopt gewoon iets niet. Bovendien doe je er goed aan om iets te eten wanneer je aan de wijn gaat.
Deze kaasballetjes met spek en bieslook zijn heel kleurrijk, maar vooral erg lekker. Omdat ze aan een zout stokje zitten, eet je de balletjes zo uit het vuistje. Lekker en behapbaar, precies hoe we de borrelhap graag zien.
Ingrediënten
- 350 gr Monchou
- 130 gr geraspte kaas
- 50 gr bieslook
- 1 teentje knoflook
- 1 tl paprikapoeder
- Zout en peper
- Uitgebakken spekjes
- Zoute stokjes
Bereiding
- Mix de Monchou, geraspte kaas, bieslook, knoflook, paprika poeder, zout en peper.
- 20 minuten in de koelkast.
- Uit de koelkast. Handen insprayen met bakspray en 18 balletjes maken.
- 60 minuten in de koelkast.
- In een ondiepe schaal de bacon en fijngehakte bieslook bij elkaar voegen.
- Elk balletje op een zout stokje prikken en door de bacon en bieslook rollen.
- Meteen serveren of in de koelkast bewaren.
Heb jij de nieuwste Libelle Lekker al?

Bekijk ook
Gerechten waarvan het water je in de mond loopt, dát zijn de video’s van Vet Lekker. Maar ook makkelijk te maken en passend bij elke lekkerbek!
De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!