Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Van deze andijvietaart loopt het water je in de mond
Vet Lekker

Van deze andijvietaart loopt het water je in de mond

Zo krijgt je andijviestamppot nét even een andere twist. Deze perfecte lente stamppot verpakt in een hartige taart is werkelijk waar om te smullen.

Ingrediënten:
(Benodigdheden voor 4 personen)

  • 9 plakjes bladerdeeg
  • 800 gram andijviestamppot
  • 150 gram rookworst (recht)

Zo maak je ’m: 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Leg de plakjes bladerdeeg op een stuk bakpapier en rol met een deegroller tot één groot vierkant van 3 x 3.
  3. Vet een cakevorm van 28 cm in.
  4. Drapeer de plak bladerdeeg met bakpapier en al in de cakevorm.
  5. Doe de helft van de andijviestamppot erin.
  6. Leg de rookworst in het midden.
  7. Doe de andere helft andijviestamppot eroverheen.
  8. Vouw het bladerdeeg dicht.
  9. Zet 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Smakelijk eten!

BEKIJK OOK:

Gerechten waarvan het water je in de mond loopt, dát zijn de video’s van Vet Lekker. Maar ook makkelijk te maken en passend bij elke lekkerbek!

Bekijk meer over bakkenkokenvoeding

Afleveringen