Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Vers Getest: dit maken onze lezeressen met geitenkaas
Vers Getest

Vers Getest: dit maken onze lezeressen met geitenkaas

In deze aflevering van Vers Getest gaan Lisa, Desiree en Lonneke de strijd met elkaar aan om het lekkerste recept met geitenkaas.

Libelle samen met Albert Heijn

Plaattaart met peer en geitenkaas van Lisa

rol bladerdeeg vers
2 conference peren (wel rijp)
60ml citroensap
115 gr geitenkaas naturel
suiker
honing
verse rozemarijn takjes
bakpapier

Verwarm de oven voor. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Rol het bladerdeeg uit op de bakplaat. Vouw de randen dubbel en druk met een vork randjes in de randen van het bladerdeeg.
Schil de peren en snijd in dunne plakjes. Besprenkel met citroensap, zodat ze niet bruin worden. Verkruimel de geitenkaas en besprenkel over het bladerdeeg. Leg de plakje peer er dakpansgewijs op. Besprenkel met suiker en bak ca. 20 min in de oven of tot het bladerdeeg goudbruin is. Laat even afkoelen en besprenkel met honing en rozemarijn en versgemalen zwarte peper.

In Vers Getest gaan Libelle lezeressen de strijd met elkaar aan in de keuken. Wie kan met de geselecteerde producten het lekkerste gerecht maken?


Afleveringen