In deze aflevering van Vers Getest gaan Tiny, Britte en Sophie de strijd met elkaar aan om het lekkerste recept met rivolo cherrytomaten.
Libelle samen met Albert Heijn
Mediterraanse soep van Tiny
750 g cherrytomaatjes (rivolo)
1 zoete aardappel (groot of 2 kleine)
2 grote uien
1 bol knoflook
1 bakje rozemarijn
1 bakje tijm
olijfolie
peper en zeezout uit de molen
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de cherrytomaten, zoete aardappel, ui en knoflook in gelijke stukken en doe alles in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, peper en zout. Voeg de takjes rozemarijn en tijm toe en rooster alles ca. 25 min. in de oven. Verwijder de takjes kruiden en maal de rest van de ingrediënten fijn in een keukenmachine tot soep. Serveer met wat verse basilicum.
Houd Libelle TV in de gaten voor de volgende aflevering over rode bietjes. Of bekijk één van de vorige afleveringen hieronder.
In Vers Getest gaan Libelle lezeressen de strijd met elkaar aan in de keuken. Wie kan met de geselecteerde producten het lekkerste gerecht maken?
De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!