Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Tessa paste 4 bijzondere trouwjurken: welke zou jij kiezen?
Tessa gaat trouwen

Tessa paste 4 bijzondere trouwjurken: welke zou jij kiezen?

Lange, witte bruidsjurken: die zie je zo vaak. Tessa besloot daarom om zich eens in 4 héle aparte jurken te hijsen. 

Nu is het aan jou om haar te helpen: welk model staat haar het leukst? En zou het iets voor jou zijn, zo’n ‘aparte jurk’?

Ze koos in deze video voor een kort model, een oud-roze model met een grote kanten hoepelrok, een felroze model met duizenden glitters plus een cape én voor een strapless model met diamanten en een heuse ‘poef-taart-rok’. De jurken komen allemaal uit de winkel New Styling uit Hilversum.

Laat een reactie op Facebook of Instagram achter en vertel wat jij ervan vindt!

Tessa (28) woont in Amsterdam met haar 2 katten, Gin en Tonic, en natuurlijk met haar vriend, Billy. Hij een ochtendmens, zij een avondmens. Hij doelgericht en praktisch, zij een dromer en romanticus. Toch passen ze perfect bij elkaar. Volgend jaar in mei zullen ze de mooiste ‘ja’ van hun leven tegen elkaar gaan zeggen. In de vlogs ‘Tessa Gaat Trouwen’ zie je alle (gekke) voorbereidingen op de grote dag. Jouw mening over bruidsboeketten, kapsels en jurken kan ze zéker gebruiken.

BEKIJK OOK:

Tessa (28) woont in Amsterdam met haar 2 katten, Gin en Tonic, en haar vriend Billy. Hij een ochtendmens, zij een avondmens. Hij doelgericht en praktisch, zij een dromer en romanticus. Toch passen ze perfect bij elkaar. Volgend jaar in mei zullen ze de mooiste ‘ja’ van hun leven tegen elkaar gaan zeggen. In de vlogs ‘Tessa Gaat Trouwen’ zie je alle (gekke) voorbereidingen op de grote dag.

Bekijk meer over modetrouwen

Afleveringen

Ontdek ook deze series