Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Tessa gaat bíjna trouwen: kijk mee naar haar laatste voorbereidingen
Tessa gaat trouwen

Tessa gaat bíjna trouwen: kijk mee naar haar laatste voorbereidingen

Zo spannend: Tessa’s grote dag komt er nu écht bijna aan. Hoog tijd om de allerlaatste voorbereidingen te treffen. 

De bruidstaart is gekozen, dé jurk hangt klaar en alle uitnodigingen voor De Grote Dag zijn verstuurd. Tessa is bíjna helemaal klaar voor haar magische trouwdag. Voor het echt zover is, moeten nog wel de laatste voorbereidingen worden getroffen. Deze week staat een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste op de planning. Bekijk de video om te zien hoe Tessa’s wenkbrauwen worden omgetoverd tot ware kunstwerkjes.

Laat een reactie op Facebook of Instagram achter en vertel wat jij ervan vindt!

In de vlogs ‘Tessa Gaat Trouwen’ zie je alle (gekke) voorbereidingen op de grote dag van Tessa (28) en haar vriend Billy. Over een paar weken geven ze elkaar namelijk hun mooiste ‘ja’ ooit. Jouw mening over bruidsboeketten, kapsels en jurken kan ze zéker gebruiken in de hectische voorbereiding op haar trouwdag.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO’S VAN TESSA:

Tessa (28) woont in Amsterdam met haar 2 katten, Gin en Tonic, en haar vriend Billy. Hij een ochtendmens, zij een avondmens. Hij doelgericht en praktisch, zij een dromer en romanticus. Toch passen ze perfect bij elkaar. Volgend jaar in mei zullen ze de mooiste ‘ja’ van hun leven tegen elkaar gaan zeggen. In de vlogs ‘Tessa Gaat Trouwen’ zie je alle (gekke) voorbereidingen op de grote dag.

Bekijk meer over trouwen

Afleveringen

Ontdek ook deze series