Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Tessa moet een bruidstaart kiezen: welke zou jij doen?
Tessa gaat trouwen

Tessa moet een bruidstaart kiezen: welke zou jij doen?

Wat is een bruiloft zonder een spectaculaire bruidstaart? Precies. En dus worden er een hoop taarten verzameld en nu rest maar één vraag: welke laat Tessa haar bakker namaken? Alles kan en dus is het des te lastiger om een knoop door te hakken.

Wordt het er eentje met kristallen glitters of toch een beetje een blote cake met bloemen? Allemaal prachtig, maar héél verschillend. Help jij Tessa deze keuze maken?

Laat een reactie op Facebook of Instagram achter en vertel wat jij ervan vindt!

Tessa (28) woont in Amsterdam met haar 2 katten, Gin en Tonic, en natuurlijk met haar vriend, Billy. Hij een ochtendmens, zij een avondmens. Hij doelgericht en praktisch, zij een dromer en romanticus. Toch passen ze perfect bij elkaar. Volgend jaar in mei zullen ze de mooiste ‘ja’ van hun leven tegen elkaar gaan zeggen. In de vlogs ‘Tessa Gaat Trouwen’ zie je alle (gekke) voorbereidingen op de grote dag. Jouw mening over bruidsboeketten, kapsels en jurken kan ze zéker gebruiken.

BEKIJK OOK:

Tessa (28) woont in Amsterdam met haar 2 katten, Gin en Tonic, en haar vriend Billy. Hij een ochtendmens, zij een avondmens. Hij doelgericht en praktisch, zij een dromer en romanticus. Toch passen ze perfect bij elkaar. Volgend jaar in mei zullen ze de mooiste ‘ja’ van hun leven tegen elkaar gaan zeggen. In de vlogs ‘Tessa Gaat Trouwen’ zie je alle (gekke) voorbereidingen op de grote dag.

Bekijk meer over trouwen

Afleveringen

Ontdek ook deze series