Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Met een trapsticker is jouw trap binnen een uur een eyecatcher
Stylen met Marit

Met een trapsticker is jouw trap binnen een uur een eyecatcher

Heb je thuis ook een saaie witte trap en vind je dat ‘ie best wel een beetje kleur kan gebruiken? Marit laat je zien hoe je de trap met gemak binnen een uur omtovert tot een leuke eyecatcher. Doe je gewoon even, met een trapsticker.

De trapsticker is heel makkelijk aan te brengen met een vochtige doek en het goede nieuws is dat de sticker dus 0 sporen van lijm achterlaat. Lijm is namelijk helemaal niet nodig: dát is pas fijn! En ben je toe aan weer iets anders, dan haal je die sticker gewoon zonder problemen weer van je trap af.

Is het motiefje van Marits trapsticker niet helemaal jouw ding? Er zijn maar liefst 20 dessins mogelijk, dus voor ieder is wat wils. Tóch leuk, die Marokkaanse tegeltjes? Voor de video is de “Mosaic tiles green” gebruikt. Je bent €195,- kwijt voor de complete trap (stairstickers, www.behangfabriek.com)

BEKIJK OOK:

Over Stylen met Marit

Marit is woonstylist bij Libelle en als geen ander op de hoogte van de laatste trends op interieurgebied. Samen met haar Italiaanse man en dochtertje van 6 woont ze in een gezellige buurt van Amsterdam. Haar interieur is een bron van inspiratie: als je bij haar naar binnen stapt, krijg je direct zin om thuis aan de slag te gaan.

In ‘Stylen met Marit’ geeft Marit tips en tricks uit haar eigen woning, die jij thuis ook kunt toepassen. Met haar aanwijzingen tover je jouw huis supersnel om tot een prachtig paleisje. 

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Bekijk meer over Marittrapsticker

Afleveringen

Ontdek ook deze series