Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Dezelfde keuken, maar dan 3x anders gestyled met Marit
Stylen met Marit

Dezelfde keuken, maar dan 3x anders gestyled met Marit

De keuken: het fijnste plekje in huis voor Marit. En waarschijnlijk voor meerdere mensen. We koken er niet alleen in, het is ook een trefpunt om bij te kletsen. Een wijntje erbij, een goed gesprek met die ene vriendin, je zus of je kind, het kan er allemaal! Het is daarom ook belangrijk dat je keuken dus helemaal naar wens is ingericht. Maar een keuken verbouwen… Dat kan nog wel eens een duur grapje worden. Libelle’s styliste Marit laat daarom zien hoe je met een neutrale keuken 3 keer een compleet andere look kunt neerzetten. Welke kies jij?

Landelijke stijl:

Scandinavische stijl:

Industriële stijl:

BEKIJK OOK:

Over Stylen met Marit

Marit is woonstylist bij Libelle en als geen ander op de hoogte van de laatste trends op interieurgebied. Samen met haar Italiaanse man en dochtertje van 6 woont ze in een gezellige buurt van Amsterdam. Haar interieur is een bron van inspiratie: als je bij haar naar binnen stapt, krijg je direct zin om thuis aan de slag te gaan.

In ‘Stylen met Marit’ geeft Marit tips en tricks uit haar eigen woning, die jij thuis ook kunt toepassen. Met haar aanwijzingen tover je jouw huis supersnel om tot een prachtig paleisje. 

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.


Afleveringen

Ontdek ook deze series