Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Elize, Lizz & Sandra zijn 6 weken aan het afvallen, zó gaat het nu
Slanker de zomer in

Elize, Lizz & Sandra zijn 6 weken aan het afvallen, zó gaat het nu

Slanker de zomer in, dat is het streven van Elize, Lizz en Sandra. Inmiddels zijn ze 6 weken bezig met afvallen, komt de zomer steeds dichterbij én zijn de eerste doelen al bereikt.

Libelle samen met The 1:1 Diet

Elize laat zien hoe ze haar favoriete bosvruchtenshake maakt, Lizz neemt ons mee tijdens een bezoek aan haar dieetconsulent en Sandra krijgt een bijzondere reactie op haar verloren kilo’s.

Persoonlijke begeleiding

Sandra, Lizz en Elize volgen The 1:1 Diet. Met dit dieet krijg je persoonlijke begeleiding door een van de 400 consulenten. Met ruim 20 jaar ervaring, helpen zij jaarlijks 75.000 mensen hun streefgewicht te bereiken. Zoek hier een consulent bij jou in de buurt.

Slanker de zomer in, dat is het streven van Elize, Lizz en Sandra. Samen met hun dieetconsulent gaan ze de overtollige kilo’s te lijf. Voor Libelle vloggen ze de komende weken over hun vorderingen én de moeilijke momenten. 

Sandra, Lizz en Elize volgen The 1:1 Diet. Met dit dieet, krijg je persoonlijke begeleiding door een van de 400 consulenten. Met ruim 20 jaar ervaring, helpen zij jaarlijks 75.000 mensen hun streefgewicht te bereiken.


Afleveringen