Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Simone ontdekt: dít is waarom boksen fantastisch is (en heel goed voor je)
Simone Sport

Simone ontdekt: dít is waarom boksen fantastisch is (en heel goed voor je)

Simone (29) is online redacteur bij Libelle en woont in Haarlem. In de serie ‘Simone Sport’ volgen we haar, soms een tikje gekke, sportieve avonturen.

Van een hippe HIIT (high intensity interval training) tot een pittige boksles en van superzen yoga tot een balletwork-out: Simone probeert het allemaal én neemt jullie mee.

Vandaag op ’t sportprogramma: een zogenaamde ‘box experience‘-les. Denk je er weleens aan om te gaan boksen, maar de stap richting een sport- of boksschool nog niet durven zetten? Boksleraar Lorenzo van Smile Sport geeft Simone drie redenen waarom iédereen zou moeten gaan boksen. En: natuurlijk werkt ze zichzelf ook in het zweet. Hoe dat eruitziet, zie je in haar vlog.

In samenwerking met sportschool Smile Sport in Overveen. Volg de avonturen van boksleraar Lorenzo via Instagram

BEKIJK OOK:

Simone (29) is online redacteur bij Libelle en woont in Haarlem. In de serie ‘Simone Sport’ volgen we haar sportieve avonturen. Van een hippe HIIT (high intensity interval) training tot een pittige boksles en van superzen yoga tot balletworkout Barre Concept: Simone probeert het allemaal én neemt jullie mee.

Bekijk meer over sporten

Afleveringen