Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Simone krijgt een pittige HIIT-training van oud-hockeyster Ellen Hoog
Simone Sport

Simone krijgt een pittige HIIT-training van oud-hockeyster Ellen Hoog

Simone (29) is online redacteur bij Libelle en woont in Haarlem. In de serie ‘Simone Sport’ volgen we haar (soms een tikje gekke) sportieve avonturen.

Van een hippe HIIT (high intensity interval) training tot een pittige boksles en van superzen yoga tot een balletwork-out: Simone probeert het allemaal én neemt jullie mee. Ze trapt af met een HIIT-training van niemand minder dan oud-hockeyster Ellen Hoog bij het prachtige NLstudio’s in Amsterdam. Ellen wordt begeleid door personal trainer & health coach Ronny van de Ven.

Je kunt je voorstellen hoe fit een voormalig hockeyster is: Fit met een hoofdletter. Ai. Gaat het Simone lukken om de les vol te houden? En hoe zwaar is zo’n high intensity interval training eigenlijk? Je ziet het in de video!

BEKIJK OOK:

Simone (29) is online redacteur bij Libelle en woont in Haarlem. In de serie ‘Simone Sport’ volgen we haar sportieve avonturen. Van een hippe HIIT (high intensity interval) training tot een pittige boksles en van superzen yoga tot balletworkout Barre Concept: Simone probeert het allemaal én neemt jullie mee.

Bekijk meer over gezondheidsporten

Afleveringen