Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Zien: Libelle's Angelique spot dolfijnen en ontdekt de eeuwenoude cultuur van Egypte!
Redactie Libelle op reis

Zien: Libelle’s Angelique spot dolfijnen en ontdekt de eeuwenoude cultuur van Egypte!

Op zoek naar een vakantiebestemming waar je het hele jaar door kunt genieten van mooi weer? Libelle’s Angelique vloog samen met haar zoon naar Egypte. Naast een heerlijk klimaat en dus zon zekere badplaatsen, ontdek je hier ook eeuwenoude culturele bouwwerken.

Libelle samen met Corendon

De Rode Zee, waar Egypte aan grenst, is een paradijs voor duikliefhebbers. Koralen, schitterende vissen, dolfijnen: check. Lekker luieren op je strandbedje kan natuurlijk ook. En een dagje de stad ontdekken, doe je met een tour naar de stad Hurghada. Op zoek naar avontuur? Ga dan mee op een boottocht of een avontuurlijke safari. Volop mogelijkheden voor het hele gezin dus. De uitvalsbasis voor de trip: het Stella Di Mare Beach Resort van Corendon. Het hotel ligt direct aan de baai van Makadi en je kunt er prachtig snorkelen bij een huisrif. Al te boeken vanaf €449 p.p. voor een achtdaagse all-inclusive vakantie inclusief retourvlucht, transfer en accommodatie. Kijk snel op corendon.nl/egypte voor meer informatie.

Logo_Corendon

 

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.

Bekijk meer over reizen

Afleveringen

Ontdek ook deze series