Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Trip naar de zon? Redacteur Nienke tipt Sicilië!
Redactie Libelle op reis

Trip naar de zon? Redacteur Nienke tipt Sicilië!

Hoe ziet de ideale vakantie eruit? Als je direct denkt aan relaxen op goudgele stranden, schilderachtige dorpjes en genieten van verse vis in knusse restaurants, dan is Sicilië dé plek voor jou. Redacteur Nienke ging voor Libelle op reis; hier deelt ze haar tips.

 Libelle samen met Corendon

De cultuurliefhebber komt op Sicilië zeker aan haar trekken. Denk: Griekse tempels, Romeinse amfitheaters en Arabische moskeetorens. Neem na een bezoek aan een van de vele fascinerende steden een duik in het water langs de zandstranden. Met een boek neerploffen op een strandbed en relaxen maar… Het binnenland intrekken kan ook, het landschap met glooiende heuvels is rijk aan olijfbomen en bloeiende planten. Of ga de bergen in met hun schilderachtige dorpjes, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Genoeg te doen dus!

Nienke verbleef via Corendon in Hotel Baia d’Oro. Het hotel ligt direct aan een baai met een breed zandstrand en op ongeveer zes kilometer afstand van het centrum van Licata. Een achtdaagse vakantie naar Sicilië is in de zomer al te boeken vanaf € 349,- per persoon inclusief retourticket, transfer en accommodatie.

Corendon vakanties

 

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.

Bekijk meer over reizen

Afleveringen

Ontdek ook deze series