Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle op reis: redacteur Nienke naar het zonnige Sicilië
Redactie Libelle op reis

Libelle op reis: redacteur Nienke naar het zonnige Sicilië

Ben jij, nu de zomervakantie definitief voorbij is, op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming om het gure herfstweer achter je te laten? Reisredacteur Nienke vloog met Corendon naar Sicilië. Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee en een populaire vakantiebestemming, ook in oktober, november en december.

Libelle samen met Corendon

Excursiereis: in het najaar naar Sicilië
Met een zonnetje kan het kwik op dit mediterrane eiland in het najaar al snel oplopen tot een aangename 20 graden. En wat is er fijner dan in alle rust de toeristische high lights van dit mooie stukje Zuid-Italië te ontdekken? Speciaal voor liefhebbers van mooie steden, kunst, lekker eten en schitterende landschappen heeft Corendon een unieke reis samengesteld met geweldige excursies die al te boeken is vanaf 179 euro per persoon inclusief vlucht, transfer en hotel met ontbijt. Je verblijft tijdens deze excursiereis in het 4-sterrenhotel Hopps in het sfeervolle plaatsje Mazara del Vallo. Kijk snel op corendon.nl/libelle voor meer informatie.

Logo_Corendon

 

 

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.


Afleveringen

Ontdek ook deze series