Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Redacteur Nienke ging naar Thailand: het land van de glimlach
Redactie Libelle op reis

Redacteur Nienke ging naar Thailand: het land van de glimlach

Een reis vol verwondering: paradijselijke stranden, kleurrijke steden vol tempels, een overheerlijke keuken en bossen waar volop exotische dieren leven. Kijk je mee?

Libelle samen met Corendon

De reis van Nienke start in Bangkok. Een hectische, maar sfeervolle stad die barst van de bezienswaardigheden. Behalve de ruim vierhonderd (!) tempels – het 79 meter hoge boeddhistische tempelcomplex Wat Arun is er zo een die niet te missen is – heeft Bangkok nog veel andere bezienswaardigheden. Het bruisende Chinatown bijvoorbeeld, de drijvende markten of de mega shopping malls. Het meest bijzondere vind je echter gewoon op straat, waar je je ogen uitkijkt. De fiets is dan ook de manier om Bangkok te ontdekken.

Next stop: Hua Hin. Overdag is het heerlijk relaxen op het strand. Op de berg Khao Tekiab aan het einde van het strand ligt een tempel die een mooi uitzicht geeft op het strand en de omgeving. En in de avonduren bezoek je het knusse stadshart, waar vooral de avondmarkt een bezichtiging waard is. Daarnaast is Hua Hin de perfecte uitvalsbasis voor een dagtrip naar de nationale parken Khao Sam Roi Yot en Kaeng Krachan. Die liggen net buiten de stad.

Nienke verbleef via Corendon in Bangkok in het FuramaXclusive Sathorn. In Hua Hin sliep ze in The Regent Beach Resort. Beide hotels bieden prima faciliteiten. Je kunt de reis als Libelle-lezeres nu al vanaf €999,- boeken. Bekijk de reisaanbieding in Libelle 4.

Logo Corendon

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.


Afleveringen

Ontdek ook deze series