Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Op avontuur in Benidorm? Dat kan!
Redactie Libelle op reis

Op avontuur in Benidorm? Dat kan!

Voor een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie zit je in het Spaanse Benidorm goed. Met maar liefst 300 dagen zon per jaar ben je verzekerd van heerlijke temperaturen. Maar je kunt, behalve zonnebaden, ook genoeg andere dingen doen. Libelle’s Cilla bezocht de Costa Blanca en genoot van de natuur én cultuur.

Libelle samen met Corendon

Benidorm is meer dan zon, zee en strand. Slenter er door de gezellige straatjes van het historische centrum en sla een bezoek aan de 18e-eeuwse parochiekerk van San Jaime en het L’Aigüera park niet over. De omgeving rondom Benidorm kun je ontdekken door, net als Cilla, op een avontuurlijke jeepsafari te gaan. Of door pirateneiland Tabarca te bezoeken. Wandelliefhebbers kiezen voor de bekendste wandeling in Benidorm die naar ‘het Kruis’ boven op de Sierra Helada voert. De weg is hier en daar redelijk steil, maar je kunt in een uurtje boven zijn. Je hebt er een prachtig uitzicht. Niet alleen over Benidorm, maar ook over het achterland, de bergen, sinaasappelboomgaarden en de zogeheten ‘witte dorpen’.

Viva España
Overtuigd? Boek je vakantie bij Corendon en verblijf net als Cilla in hotel Los Álamos. Het ligt in het levendige Benidorm, op loopafstand van zowel het sfeervolle oude centrum en de gezellige boulevard als het populaire Levante-strand. Het is bovendien de perfecte uitvalsbasis om de regio landinwaarts te ontdekken. Je boekt al een achtdaagse vakantie vanaf € 429,- per persoon via corendon.nl/costa-blanca. Dit is inclusief retourvlucht, transfer en verblijf in Los Álamos op basis van all inclusive.

Corendon vakanties

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.


Afleveringen

Ontdek ook deze series