Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle’s Bastiaan: Bon Bini, welkom op Bonaire!
Redactie Libelle op reis

Libelle’s Bastiaan: Bon Bini, welkom op Bonaire!

Het Caribische vakantie-eiland Bonaire is vooral bekend vanwege de fascinerende onderwaterwereld. Een paradijs voor duikliefhebbers. Libelle’s Bastiaan ging op reis en ontdekte dat er ook boven de zeespiegel genoeg te beleven is.

Libelle samen met Corendon

Bastiaan verbleef via Corendon in het Eden Beach Resort. De hoofdstad van Bonaire, Kralendijk, ligt op ongeveer 3 kilometer afstand van dit resort. Kralendijk is een bijzonder sfeervolle stad met z’n oud-Hollandse koloniale gebouwen en leuke winkels en restaurants. Ook bezocht Bastiaan Klein Bonaire, ging hij kajakken door een mangrove en bezocht hij de zoutpannen. Genoeg te doen én de thermometer tikt vrijwel elke dag de 30 à 32 graden aan. Niet zo gek dus, dat Bonaire een zeer populaire vakantiebestemming is. Benieuwd? Bekijk dan snel de video.

Het Eden Beach Resort is bij Corendon al te boeken vanaf €699,- per persoon, inclusief KLM retourtickets, transfer en verblijf op basis van logies en ontbijt. Kijk snel op corendon.nl/bonaire voor meer informatie.

Logo_Corendon

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.

Bekijk meer over reizen

Afleveringen

Ontdek ook deze series