Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle redactie op reis: Nicolette verkent de zonnige Algarve
Redactie Libelle op reis

Libelle redactie op reis: Nicolette verkent de zonnige Algarve

Met meer dan 3000 zonuren per jaar mogen zon- en strandliefhebbers de Algarve zeker niet overslaan. De stranden met indrukwekkende kliffen zijn perfect om te relaxen en ook het binnenland is prachtig.

Libelle met Corendon

Adjunct hoofdredacteur Nicolette bezocht voor Libelle op reis de toeristische badplaats Albufeira, het binnenland en authentieke Portugese dorpjes.

Verblijf
Nicolette verbleef via Corendon in Albufeira in hotel Cheerfulway Balaia Plaza. Een heerlijk 4-sterrenresort met een perfecte ligging voor zowel het strand als het gezellige stadsleven. Er zijn twee stranden op loopafstand en in nog geen 15 minuten sta je op de Strip. Een achtdaagse vakantie naar dit hotel boek je bij Corendon vanaf 299 euro per persoon. Daarna verbleef ze in het viersterren Alpinus Hotel Algarve, gelegen aan de rand van Albufeira in de rustige wijk Falesia. Het hotel is omringt door prachtige tuinen met pijnbomen en ook hier is een mooi zandstrand in de buurt. Je boekt deze reis via Corendon al vanaf 319 euro. Dit is inclusief retourvlucht, transfer en verblijf op basis van all inclusive.

Corendon vakanties


Afleveringen

Ontdek ook deze series