Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle redactie op reis: vakantie vieren vanaf het water
Redactie Libelle op reis

Libelle redactie op reis: vakantie vieren vanaf het water

Dit jaar een anders-dan-anders vakantie? Reisredacteur Nienke ontdekte Turkije door van baai naar baai te varen met een traditionele Turkse gület. Langs afgelegen baaitjes en authentieke vissersdorpjes, waar het lijkt alsof de tijd stil heeft gestaan.

Libelle samen met Corendon

Een Turkse gület is een houten motorjacht, traditioneel gebouwd voor cruises langs de kusten van de rustige Egeïsche en Middellandse zeewateren. Nienke: “Het is vooral leven op de boot en lekker veel zwemmen. Je vaart van baai naar baai en gaat tussendoor aan land voor excursies. Bijvoorbeeld naar Turtle Beach, het stadje Turunç en naar de modderbaden.”

Bijzondere slaapplek
Nienke verbleef op een gület voor 12 personen, waarmee je in 8 dagen langs de kust van Turkije kunt varen. Het vertrekpunt voor de trip: de populaire badplaats Marmaris. Uiteraard kun je ervoor kiezen om na 8 dagen op zee nog een hotel aan land te boeken.

Een Blue Cruise is bij Corendon al te boeken vanaf 399 euro per persoon. Dit is inclusief retourvlucht, transfer en verblijf op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner). Ook visspullen, snorkels en flippers zijn inbegrepen. Kijk snel op corendon.nl voor meer informatie.

Corendon vakanties

 

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.


Afleveringen

Ontdek ook deze series