Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle redactie op reis: redacteur Nienke genoot eindeloos in zonnig Marmaris
Redactie Libelle op reis

Libelle redactie op reis: redacteur Nienke genoot eindeloos in zonnig Marmaris

Marmaris heeft de grootste en meest luxueuze jachthaven van de Turkse kust. De badplaats wordt daarom ook wel het Monaco van Turkije genoemd. Naast zien en gezien worden – op het water en aan land – is er nog veel meer te doen. Redacteur Nienke testte het uit.

Libelle samen met Corendon

De omgeving van Marmaris biedt eindeloos veel mogelijkheden. Of je nu wilt genieten van het mooie strand met je gezin, op avontuur wilt door de binnenlanden met je geliefde of lekker wilt shoppen met je vriendinnen: in Marmaris vermaak je je wel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een jeepsafari, een bezoek aan de bijzondere koningsgraven of een tripje naar Turtle Beach?

Reis en verblijf
Nienke verbleef via Corendon in het Ideal Prime Beach Hotel. Dit resort biedt een keur aan faciliteiten, verzorgde kamers en heerlijk eten. Ook de ligging is ideaal: direct aan het strand en met het openbaar vervoer – de dolmus – dat voor het hotel stopt, ben je zo in het centrum van Marmaris. Het centrum ligt op zo’n 2,5 kilometer afstand. Deze reis is al te boeken vanaf 378 euro per persoon, inclusief retourvlucht, transfer en verblijf op basis van Ultra All Inclusive. Kijk snel op corendon.nl/turkije voor meer informatie.

Corendon vakanties

 

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.


Afleveringen

Ontdek ook deze series