Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle redactie op reis: Helene bezoekt het sprookjesachtige Cappadocië
Redactie Libelle op reis

Libelle redactie op reis: Helene bezoekt het sprookjesachtige Cappadocië

Cappadocië heeft een van de meest imponerende landschappen ter wereld. Extreme erosie zorgt voor allerlei vreemde vormen in het landschap. Een bijzondere plek om te wandelen dus. Of ga mee met een ballontocht. Helene ging je voor.

Libelle samen met Corendon

Cappadocië heeft ook een rijke geschiedenis. Onder andere op het programma: een wandeling door de donkere gangen van Sultanhan Keravanserai, het Göreme National Park – dat op de UNESCO lijst van werelderfgoederen staat – de antieke stad Perge en het Romeinse theater Aspendos.

Een achtdaagse rondreis door Cappadocië is bij Corendon al te boeken vanaf €99 euro per persoon (incl. retourvlucht, transfers en verblijf o.b.v. half pension, exclusief excursiepakket t.w.v. €169 p.p.). Het Grand Park Lara hotel, waar Helene verbleef, is eventueel ook los te boeken vanaf €299 per persoon voor een achtdaagse vakantie inclusief retourvlucht, luchthaventransfer en verblijf o.b.v. all inclusive. Meer informatie: corendon.nl/turkije/rondreizen.

Logo_Corendon

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.

Bekijk meer over reizen

Afleveringen

Ontdek ook deze series