Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle-redactie op reis: hoofdredacteur Hilmar in Ibiza-sferen
Redactie Libelle op reis

Libelle-redactie op reis: hoofdredacteur Hilmar in Ibiza-sferen

Zon, zee, strand en een glaasje Hierbas… Deze perfecte mix voor een geslaagde vakantie vind je op het Spaanse eiland Ibiza. Hoofdredacteur Hilmar ging voor Libelle op reis en ontdekte: een vakantie op Ibiza is magisch.

Libelle samen met Corendon

Op slechts 2,5 uur vliegen van Nederland ligt het zonovergoten Ibiza. In het voorjaar is het er al heerlijk vertoeven met zo’n 22 graden, maar echte zonaanbidders wachten de warmste zomermaanden af, wanneer de temperatuur stijgt tot zo’n 29 graden. Natuur, cultuur en stranden wachten er op je. Dat wordt genieten!

Luxe verblijf
Hilmar verbleef via Corendon in het Marble Stella Maris resort. Je geniet hier van een hoge standaard aan service en comfort, want Corendon heeft zijn jarenlange hotelervaring gebruikt om een eigen exclusieve hotelketen op te zetten. Het ruim opgezette viersterrenresort ligt op een met pijnbomen begroeide heuvel. De mediterrane tuin om het resort is maar liefst 60.000 vierkante meter. Het levendige centrum van San Antonio ligt op een steenworp afstand en de zandstranden van de baaien Cala Gracio en Cala Gracioneta zijn slechts 500 meter lopen. Deze reis is bij Corendon al te boeken vanaf 399 euro per persoon. Dit is inclusief retourvlucht, transfer en verblijf in Marble Stella Maris op basis van all inclusive.

 

Corendon vakanties

 

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.


Afleveringen

Ontdek ook deze series