Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle redactie op reis: Marleen ging naar exotisch Gambia
Redactie Libelle op reis

Libelle redactie op reis: Marleen ging naar exotisch Gambia

Gambia als winterzonbestemming? Met de heerlijke temperatuur, kleurrijke bevolking en exotisch natuurschoon is het antwoord: jazeker. Marleen ging op ontdekkingsreis voor Libelle en ontdekte dit prachtige vakantieland. Op LibelleTV deelt ze haar ervaringen.

Libelle samen met Corendon

Hoewel Gambia het kleinste land van Afrika is, heeft het een grootse natuurlijke schoonheid. De zeventig kilometer lange kustlijn met hagelwitte zandstranden is alleen al een goede reden voor een vakantie. Heerlijk zonnen op het strand, relaxen met een cocktail in de hand. Maar het land biedt meer dan zon, zee en strand. In het binnenland vind je uitgestrekte mangrovebossen, waar onder meer ruim 450 verschillende soorten vogels leven. En ook de kleurrijke markten zijn een aanrader.

Marleen verbleef in Gambia’s beste all-inclusive hotel, Sun Beach. Het ligt in het meest westelijke puntje van Gambia, in het levendige Cape Point. Het volledig gerenoveerde hotel ligt direct aan het strand én heeft een zwembad. Het Sun Beach Hotel is bij Corendon al te boeken vanaf € 599 per persoon, inclusief retourvlucht, transfer en verblijf op basis van all inclusive. Kijk snel op corendon.nl/gambia voor meer informatie.

Corendon

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.

Bekijk meer over reizen

Afleveringen

Ontdek ook deze series