Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle redactie op reis: voor anker bij Fuerteventura
Redactie Libelle op reis

Libelle redactie op reis: voor anker bij Fuerteventura

Hoewel de zandstranden de grootste troef zijn van het eiland, heeft Fuerteventura nog meer te bieden. Op avontuur over zandduinen, in relax-stand varen langs afgelegen baaien en heel veel verse vis eten: Cilla testte het voor ons uit.

Libelle samen met Corendon

Er is zoveel te doen: maak bijvoorbeeld een avontuurlijke jeepsafari over de zandduinen bij Corralejo, eet bij de beste visrestaurants in de oude haven van het vissersdorp El Cotillo, breng een bezoek aan de historische plaats Betancuria, geniet van de moderne badplaats Caleta de Fuste of rij met een huurauto naar Morro Jable, het meest zuidelijk dorp van het eiland.

Cilla verbleef in SBH Fuerteventura Playa, direct aan het strand en omgeven door tuinen met bloemen en palmbomen. Het centrum van Costa Calma ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand. SBH Fuerteventura Playa is bij Corendon al te boeken vanaf €399 euro per persoon inclusief retourvlucht, luchthaventransfer en verblijf o.b.v. all inclusive. Meer informatie: corendon.nl/fuerteventura.

Logo_Corendon

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.

Bekijk meer over reizen

Afleveringen

Ontdek ook deze series