Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle redactie op reis: Carola maakt kennis met het Griekse leven
Redactie Libelle op reis

Libelle redactie op reis: Carola maakt kennis met het Griekse leven

Corfu heeft een prachtig landschap. Combineer dat met een heerlijk mediterraan klimaat en het toerisme is er kleinschalig. Logisch dus dat een reis naar dit Griekse eiland synoniem is voor een fantastische zonvakantie. Libelle’s Carola nam er vast een kijkje.

Libelle samen met Corendon

Carola bezocht Corfu en nam deel aan een stadstour, boottocht en tour over het noorden van het eiland om alle ins en outs te verzamelen.

Logeeradres
Carola verbleef via Corendon in appartementencomplex San Marco. Dit ligt heel rustig gelegen op een heuvel, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt over het pittoreske dorpje Aghios Marcos en de zee. Als je vanaf de appartementen naar beneden loopt, kom je vanzelf bij het strand en leuke winkels en restaurantjes terecht. Een achtdaagse vakantie is via corendon.nl/corfu al te boeken vanaf 239 euro per persoon. Dit is inclusief retourvlucht, transfer en verblijf op basis van logies in een studio.

Logo Corendon

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.


Afleveringen

Ontdek ook deze series