Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle redactie op reis: Nicolette bezocht het budgetvriendelijke Macedonië
Redactie Libelle op reis

Libelle redactie op reis: Nicolette bezocht het budgetvriendelijke Macedonië

Macedonië is rijk aan prachtige meren, bossen en imposante gebergten. Hét terrein voor iedereen die graag lekker buiten is. Maar ook voor een dagje gezelligheid en cultuur snuiven in de stad, is Macedonië een geschikte vakantiebestemming.

Libelle samen met Corendon

Libelle’s adjunct-hoofdredacteur Nicolette bezocht het land, dat op slechts 2,5 uur vliegen vanaf Amsterdam ligt. Ze laat zien wat Macedonië zo bijzonder maakt.

Aangenaam vertoeven
Nicolette verbleef in Hotel Drim in Struga. Het gezellige centrum van het stadje ligt op slechts 300 meter afstand. Het hotel dankt zijn naam aan de gelijknamige rivier naast het hotel, die ontspringt in het meer van Ohrid. En omdat het op zo’n 20 minuten rijden vanaf Ohrid ligt, is het de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in Macedonië.

Hotel Drim is bij Corendon al te boeken vanaf € 249 per persoon, inclusief rechtstreekse retourvlucht, transfer en een verblijf op basis van all inclusive. Kijk snel op corendon.nl/macedonië voor meer informatie.

Logo_Corendon

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.


Afleveringen

Ontdek ook deze series