Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle redactie op reis: Bastiaan bezoekt het geboorte-eiland van de godin van de liefde
Redactie Libelle op reis

Libelle redactie op reis: Bastiaan bezoekt het geboorte-eiland van de godin van de liefde

Noord-Cyprus is de ideale bestemming wanneer je wilt genieten van een strandvakantie, gecombineerd met cultuur en natuur. Het eiland is bovendien één van de meest zonzekere vakantiebestemmingen van Europa.

Libelle samen met Corendon

Bij toeristen is vooral het zuidelijke, Griekse deel van Cyprus bekend. Maar zeer de moeite waard is ook het Turkse gedeelte, het noorden van het eiland. Bastiaan ging voor Libelle op reis om de ruim 10.000 jaar oude geschiedenis én de prachtige natuur te ontdekken. Sindsdien begrijpt hij helemaal waarom Julius Caesar het eiland cadeau zou hebben gedaan aan zijn geliefde Cleopatra.

Reis en verblijf
Bastiaan verbleef via Corendon in het vijfsterrenhotel Kaya Artemis, dat aan het witte zandstrand van Bafra ligt. Nadat je het eiland hebt ontdekt, kun je hier heerlijk ontspannen. Het hotel heeft ruime zonneterrassen, een wellness en een kapsalon. Daarnaast kun je er – na een bezoek aan het eigen aquapark, het casino of een van de vele winkeltjes – heerlijk dineren in diverse restaurants. Hotel Kaya Artemis is via corendon.nl/cyprus al te boeken vanaf 499,- euro per persoon inclusief retourticket, transfer en verblijf op basis van ultra all-inclusive. Corendon vliegt van maart tot december twee keer per week naar de luchthaven op Noord-Cyprus.

Corendon vakanties

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.


Afleveringen

Ontdek ook deze series