Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Hoofdredacteur Hilmar: Curaçao is het hele jaar door een goed idee
Redactie Libelle op reis

Hoofdredacteur Hilmar: Curaçao is het hele jaar door een goed idee

Wie voet zet op Curaçao, wordt meteen vrolijk: de zon schijnt er altijd, je kunt er heerlijk relaxen of juist actief zijn in het water of het binnenland. En met een gemiddelde temperatuur van 28 graden en 8 zonuren per dag is Curaçao het hele jaar door een goed idee.

Libelle samen met Corendon

Hoofdredacteur Hilmar ging voor Libelle op reis en ontdekte de mooiste stranden van Curaçao. Natuurlijk om te relaxen, maar ook om te snorkelen en duiken, want daar is Curaçao beroemd om. Wanneer je liever met het hoofd boven water blijft, geniet je van de prachtige flora en fauna – van dolfijnen tot zonnende schildpadden – en ontdek je de binnenlanden. Zo bezocht Hilmar een koloniaal huis en een likeurfabriek en spotte ze flamingo’s.

Ongestoord relaxen
Hilmar verbleef via Corendon in het kleurrijke en sfeervolle Livingstone Jan Thiel Resort, op ongeveer 9 kilometer afstand van Willemstad en direct aan het strand gelegen. Het sympathieke en betrokken Nederlandse management voelt goed aan wat gasten willen. Ongestoord relaxen in de tropische bloementuin aan het zwembad bijvoorbeeld of leren duiken bij het eigen duikcentrum. De zonsondergangen maken het vakantieplaatje compleet. Je boekt deze reis via corendon.nl/curaçao voor zeven dagen al voor 599 euro per persoon inclusief KLM retourvlucht, transfer en verblijf.

Corendon vakanties

Ga met de redactie van Libelle mee op reis! In deze vlogs geven verschillende redacteuren van Libelle een inkijkje in hun prachtige reizen, zodat je precies kunt zien wat zij allemaal meemaken in het buitenland.


Afleveringen

Ontdek ook deze series