Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Nieuw en exclusief op Libelle TV: de ontbijtsoap 'Over Eva'
Over Eva

Nieuw en exclusief op Libelle TV: de ontbijtsoap ‘Over Eva’

Libelle heeft de primeur! Vanaf 9 januari is iedere werkdag om half acht ’s ochtends op Libelle TV de eerste dagelijkse ontbijtsoap te zien: Over Eva. “We zijn trots op ons nieuwe format en hopen met de ontbijtsoap een vast plekje in het ochtendritueel van de Libelle-vrouw te veroveren”, aldus Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle.

Over Eva – seizoen 1: Coma

Coma is het eerste seizoen van de ontbijtsoap van Libelle TV. De serie begint als veertiger Eva terugrijdt nadat ze haar oudste zoon heeft helpen verhuizen naar Utrecht. Overmand door emoties en verblind door tranen ziet ze een van rechts komende vrachtwagen niet. Een botsing is onvermijdelijk en dan wordt alles zwart…

Over Eva is een superspannende serie vol drama, humor en intriges met in de hoofdrol Elle van Rijn als Eva. Overige rollen zijn voor onder anderen Kees Boot als haar echtgenoot, Alwien Tulner en Karien Noordhoff als haar vriendinnen en Diana Dobbelman als Eva’s moeder. In 22 afleveringen (hier vind je alle afleveringen) van 3 minuten ontvouwt zich een intrigerend verhaal. Zo spannend, dat je moet blijven kijken.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Productie: IDTV

 


Afleveringen

Ontdek ook deze series